Uudisrakentaminen

Mitä tarkoitetaan uudisrakentamisella? Millaista yksilöllistä rakennusosaamista Jannis tarjoaa uudisrakentamiseen? Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista tekijää omakotitalollesi tai yrityksesi toimitiloille? Kun viimeistelyllä on merkitystä, valitse uudisrakentamisen moniosaaja Jannis Oy.

Jannis Oy

Rakennusunelmat huolettomasti todeksi

Olet valinnut Oulun alueelta asuinalueesi, varannut tonttisi ja nyt edessä on talopaketin valinta ja mahdollisten muutosten tekeminen. Jotta kotisi olisi omasi, haluat sinne ratkaisuja, jotka palvelevat parhaiten asumistarpeitasi. Säilytystilan määrää pitäisi lisätä yhteen makuuhuoneeseen ja keittiöön ja muutama seinä pitäisi myös kaataa. Kylpyhuoneeseen tulisi saada kylpylänomainen fiilis. Sama pätee myös yrityksen toimitilojen rakentamiseen. Tarpeita on monenlaisia, ja siksi kokemus on kultaa.

Janniksen kokenut henkilökunta kuuntelee ja ottaa huomioon vaativammatkin arkkitehtuuriset suunnitelmat ja toteuttaa ne yksityiskohtaisesti. Jos haluat, saat meiltä avaimet käteen -palvelun. Otamme haltuun koko uudisrakennusprojektisi, helpotamme sen hallintaa ja toimimme apuna rakennustarvikkeiden hankinnassa ja valinnassa. Toteutamme uudisrakennuskohteen teknisesti oikein ja pidämme huolen, että koti on asuttava aikataulun mukaisesti.

Kun valitset uudiskohteesi tekijäksi Jannis Oy:n, ostat myös laadukkaan tekijän. Otamme huomioon kaikissa rakennusvaiheissa rakennusturvallisuuden. Pidämme huolen, että uudisrakennus toteutetaan vaadittujen energiamääräysten ja paloluokitusten mukaisesti. Tekemällämme työllä on aina takuu. Emme koskaan tingi laadusta emmekä asiakaspalvelusta. 

Jannis Oy tulee avuksi:

  • Omakotitalorakentaminen
  • Uudisrakentaminen
  • Pientalorakentaminen
  • Terassit, parvekkeet, sisäänkäynnit