Rakennussuunnittelu

Jotta remontin tai saneerauksen lopputulos olisi kiitettävä, tulee projekti suunnitella alusta loppuun asti huolella. Laadukas rakentaminen vaatii monipuolisen rakennussuunnittelun. Kun viimeistelyllä on merkitystä, valitse rakennussuunnittelun moniosaaja Jannis Oy.

Jannis Oy

Rakennussuunnittelun avulla kustannustehokas ja yksilöllinen ratkaisu

Tilan yksilöllinen ilme rakentuu asiakkaan toiveista ja tarpeista. Kun tarpeet ja toiveet käydään läpi ammattilaisen kanssa, saadaan rakennus- ja korjauskohteen toiveet huomioitua oikein rakennusmääräysten edellyttämällä tavalla. Jannis Oy antaa rakennusalan ammattilaisena monipuolista tukea sekä neuvoja rakennussuunnitteluun projektissa kuin projektissa.

Joskus rakennusarkkitehtien suunnitelmia ei voi toteuttaa täysin. Remontoitavan rakennuksen vanhat rakenteet kaipaavat muutoksia, kiinteistön sijainti hankaloittaa esimerkiksi kerrostalon katon muokkaamista asumiskuntoon. Rakennussuunnitteluvaiheessa Jannis Oy antaa huomionsa ja muutosehdotuksensa lujuuslaskelmiin, työselostuksiin sekä piirustuksiin niin, että arkkitehtien suunnitelmat saadaan toteutuskelpoiseksi laadukkaasti ja kiinteistön kaikki tarpeet huomioiden. 

Kun valitset rakennussuunnitteluun avuksi Jannis Oy:n, saat suunnittelupalvelun, joka huomioi jokaisen remontoitavan tai rakennettavan kiinteistön erityistarpeet. Saat näkemyksen rakenteiden kestävyydestä ja yksilöllisistä erityistarpeista. Jannis Oy:lle tärkeää on, että rakentaminen sekä remontointi toteutetaan laadukkaasti, turvallisesti sekä terveys- ja ympäristötekijät huomioiden.

Jannis Oy tulee avuksi:

  • Rakennusmääräysten huomioiminen
  • Rakenteiden suunnittelu
  • Lujuuslaskelmat ja materiaalivalinnat
  • Rakennepiirustukset
  • Korjausrakentamisen suunnittelu
  • Hormisuunnitelmat
  • Maaperätutkimukset