Energiarakentaminen

Miltä kuulostaisi koti, jossa energiankulutus olisi nolla tai koti tuottaisi itse energiaa perusenergiakulutustarpeisiin? Olisitko kiinnostunut kodista, missä lämmitystä ei lainkaan tarvita? Kun viimeistelyllä on merkitystä, valitse (matala)energiarakentamisen moniosaaja Jannis Oy.

Jannis Oy

Energiakulutuksen uudet normit ja uusiutuva energia

Matalenergiarakentamisessa tarkoituksena on pyrkiä taloteknisillä suunnittelu-, mitoitus ja laiteratkaisuilla energiakulutuksen kannalta positiiviseen lopputulokseen. Tämä tarkoittaa että rakennuksen lämpöhävikki on pientä, ilmanvaihto on tarpeenmukaista ja kattavaa sekä asuminen tuntuu miellyttävältä. Energiamääräysten tiukentuessa tulee kiinnittää erityistä huomiota rakennuksen tiiviyteen ja rakenteiden toteutukseen.  

Weber Kivitalo on pitkäikäinen, paloturvallinen ja lämpöä tasaava. Kivitalo säilyttää arvonsa, on huoltovapaa, energiataloudellinen ja hiljainen. Weber tarjoaa pientalorakentajille vaivattoman tavan toteuttaa asumisen unelmansa kivitalona. Weber Kivitalo rakennetaan laadukkaista, yhteensopivista ja testatuista materiaaleista. Saat kotisi haluamaasi valmiusasteeseen Jannis Oy:n yhteistyöverkoston luotettavien ammattilaisten suunnittelemana ja toteuttamana. Haluamme tarjota kaikille kodinrakentajille ainutlaatuisen, yksilöllisen ja helpon tavan rakentaa unelmien koti kivestä. Jokaisella meistä on oikeus kestävään, ajattomaan ja yksilölliseen kotiin.

Energiaremonteissa otamme huomioon korjattavan kohteen erityispiirteet ja toteutamme rakenteet siten, ettei remontilla aiheuteta hallitsemattomia muutoksia mm. ilmanvaihtoon ja kosteustekniseen toimivuuteen.

Jannis Oy tulee avuksi:

  • Weber-kivitalo
  • Passiivirakentaminen
  • Matalaenergiarakentaminen