Remontti- ja rakennuspalvelut

Jannis Oy tarjoaa apunsa niin yksityiselle rakentajalle kuin toimitilojaan remontoivalle yrittäjälle. Jannis Oy auttaa kaikissa rakennusprojekteissa suunnittelusta aina valmiiseen lopputulokseen. Rakennusalan ammattilaisten kanssa projektisi on huoleton, turvallinen ja laadukas. Mielestämme laadukas lopputulos syntyy yksityiskohdista.

Jannis Oy

Laatu syntyy yksityiskohdista

Jannis Oy on apunasi kaikissa uudisrakentamisen ja remontoinnin tarpeissa. Toteutamme laadukkaasti uudisrakennukset sekä remontointi ja saneeraustyöt niin pienistä pintaremonteista laajempiin yrityksen toimitilojen saneerauksiin. Toteutamme rakennuspalvelun ammattiylpeydellä, koska mielestämme laadukas lopputulos syntyy huolella rakennetuista yksityiskohdista ja pintaa syvemmältä.

Kun lähdemme tekemään uudisrakennuksia, olemme mukana alusta asti. Tulemme asiantuntija-avuksi suunnitteluun ja pysymme projektissa mukana loppuun asti. Kokonaisvaltainen palvelu on osa laadukasta lopputulosta. Haluamme turvata asiakkaallemme mahdollisimman huolettoman rakennuskokemuksen. Se ei onnistu ilman ammattitaitoista rakennushenkilökuntaa ja rakennusalan yhteistyökumppaniverkostoa. Kauttamme saat luotettavat tekijät niin sähkö- ja LVI-töihin kuin muihin erikoisosaamista vaativiin työvaiheisiin.

Remontit ja saneeraukset ovat jokainen oma yksilöllinen projektinsa, ja niissä ei voi noudattaa samaa kaavaa. Suunnittelu tulee tehdä huolella ja materiaalivalinnat tarpeen mukaan asiakkaan mieltymyksiä unohtamatta. Jannis Oy on mukana remontissa sekä saneerauksessa joko kokonaisvaltaisesti tai yhden kokonaisuuden verran. Kun valitset meidät, saat yhteistyökumppaniverkoston kautta halutessasi apua remontissa myös sisustussuunnitteluun ja arkkitehtuurisiin yksityiskohtiin.

Ota yhteyttä ja kerro meille remontti- ja rakennustarpeistasi.

Ota yhteyttä