Pintaremontit

Oletko suunnittelemassa kotisi myyntiä ja etsit tekijää myyntiremontille? Kaipaatko kotiisi vain pientä pintaremonttia? Jannis Oy hoitaa kiinteistöjen korjaustyöt monipuolisesti. Kun viimeistelyllä on merkitystä, valitse pintaremonttien moniosaaja Jannis Oy.

Jannis Oy

Pintaremontit tarpeeseen kuin tarpeeseen

Kodin pintaremonttitarpeet vaihtelevat laajasti kaakeloinneista aina saunaremontteihin tai vanhan ulkomuodon saneeraukseen toimivammaksi ja avoimemmaksi ratkaisuksi. Myös kodin tulee vastata tulevia tarpeita ja ylläpitää arvonsa. Jannis Oy tarjoaa avuksesi kokonaisvaltaisen remonttiavun. Yhteistyöverkostomme kautta saat remonttiisi tukea jo kartoitusvaiheessa materiaali- ja tarvehankintaan. Jos tarvitset arkkitehtia tai sisustussuunnittelijaa, löydämme sopivan ilman turhia välikäsiä.

Jannis Oy hoitaa jokaisen kodin pintaremonttitarpeet monipuolisesti ja laadukkaasti. Tulemme avuksi, kun kaipaat kotiisi keittiö tai WC-remonttia, yrityksen edustustilojen ehostusta, loma-asunnon tai mökin viihtyisyyden tehostusta. Huolehdimme remonttikohteesi suojauksista, remontti- ja rakennusjätteiden asianmukaisesta kierrättämisestä sekä loppusiivouksesta.  

Kun valitset pintaremontin tekijäksi Jannis Oy:n, saat vastuullista remonttityötä. Kaikessa tekemässämme työssä noudatamme nykyaikaisia rakennusmääräyksiä ja tehokkaita menetelmiä. Tavoitteenamme on, että työn jälki miellyttää vaativankin asiakkaan silmää ja kestävät ratkaisut ulottuvat pintaa syvemmälle.

Jannis Oy tulee avuksi:

  • Pintaremontti
  • Kaakelointi
  • Maalaustyöt
  • Saunaremontti
  • Korjausrakentaminen
  • Saneerausremontti