Saneeraukset

Jotta liikehuoneisto ja toimistorakennus säilyttäisi viihtyvyytensä ja arvonsa, tulee sen kunnossapidosta huolehtia. Kun liiketiloja vaihdetaan, täytyy ne muokata mieleisekseen. Kun viimeistelyllä on merkitystä, valitse saneerausremonttien moniosaaja Jannis Oy.

Jannis Oy

Apuna saneerauksissa ja liikehuoneistojen remonteissa

Se, mikä sopii toiselle, ei välttämättä taivu toisen tarpeisiin. Sama pätee toimistohuoneistoissa, liiketiloissa ja teollisuushalleissa. Perustarpeet ovat usein samat: tarvittavat toimistotilat henkilöstölle, yhteiskäyttöön kokoushuone ja keittiö sekä saapuvan ja lähtevän tavaran terminaali helppokäyttöiseksi ja varasto ennemmin sopivan kokoinen kuin liian iso tai pieni. Toimistosaneerauksen voi tehdä pienenä tai sitten laajempana liikehuoneistosaneerauksena. 

Vastuullisen saneeraustyön merkki on alkukartoitus. Jannis oy:n kokeneet rakennusalan ammattilaiset tutustuvat jokaiseen työstettävään kohteeseen pintapuolisesti ennen saneeraussuunnitelmaa. Näin osaamme huomioida jokaisen paikan yksilölliset tarpeet. Jos on tarvetta kosteusmittauksille tai rasitustesteille, hoidamme ne sertifioitujen asiantuntijoiden avulla. Heiltä saamme suositukset kohteen jatkotoimenpiteille.

Alkukartoituksen pohjalta korjaus- ja muutostyöt on mahdollista tehdä perusteellisemmin ja kiinteistön vaatimalla tavalla. Jos korjaustyöt niin vaativat, päivitämme saneerattavan tilan rakenteet vastaamaan tämän päivän rakennusmääräyksiä ja terveysvaatimuksia. Tarjoamamme remonttiapu on kokonaisvaltaista: kauttamme saat halutessasi vaadittavat materiaalit työkohteeseen, suojaukset, remontti- ja rakennusjätteen oikeaoppisen kierrätyksen sekä loppusiivouksen. Saneerauskohteen alipaineistus kuuluu myös palveluihimme. Kun tilaat saneeraustyösi toteuttajaksi Jannis Oy:n, tiedät tilaavasi takuutyötä.

Jannis Oy tulee avuksi:

  • Toimistosaneeraus
  • Liikehuoneistoremontti
  • Teollisuushallit
  • Elementtihallit
  • Teollisuusrakentaminen