Jannis Oy - Uudisrakentaminen ja saneeraus

Uudisrakentajille

Unelmissa uuden omakotitalon rakentaminen? 
Tavoitteena energiatehokas passiivitalo?

Jannis Oy on uudisrakentajan luotettava yhteistyökumppani. Rakennamme ammattitaidolla uudiskohteet pientaloista ja kesämökeistä aina yrityksesi toimiviin toimitiloihin. Autamme tarvittaessa rakennusprojektisi kaikissa vaiheissa, suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen. Kokeneen henkilökuntamme ammattitaito mahdollistaa vaativienkin arkkitehtisuunnitelmien toteuttamisen yksityiskohtaisesti, pienintä detaljia myöten.

Huoletonta rakentamista

Halutessasi saat meiltä avaimet käteen –palvelun, jolloin huolehdimme puolestasi rakennusprojektistasi kokonaisvaltaisesti. Tarpeidesi mukaan voimme toimia myös uudisrakennuksen pienen osa-alueen toteuttajana. Helpotamme projektisi hallintaa ja toimimme apunasi rakennustarvikkeiden valinnassa ja hankinnassa sekä projektin vaiheiden suunnittelussa, jotta hanke etenee aikataulussa ja loogisessa järjestyksessä. Yhteistyökumppaniverkostostamme löydät luotettavat tekijät sähkö- ja lvi-töihin sekä muihin erikoisosaamista vaativiin työvaiheisiin.

Turvallista rakentamista

Energiamääräysten tiukentuessa tulee kiinnittää erityishuomiota rakennuksen tiiveyteen ja rakenteiden toteutukseen. Uudisrakennuksen eri vaiheissa on myös hallittava mm. rakenteiden kuivumiskosteudet, jottei aiheuteta myöhemmin ilmeneviä tahattomia kostausvahinkoja: rakennusvaiheessa, esim. valu- ja tasoitustöissä voidaan käyttää jopa tuhansia litroja vettä. Me Jannis Oy:ssä kannamme vastuun uudisrakennuksen teknisesti oikeasta toteuttamisesta. Otamme huomioon rakennusmääräykset niin energiavaatimusten, paloluokitusten kuin muunkin rakennusturvallisuuden osalta. Ja Jannis Oy:n toteuttamilla uudisrakennuskohteilla on aina takuu!

 


 

Koti kivitalosta

Weber Kivitalo on pitkäikäinen, paloturvallinen ja lämpöä tasaava. Kivitalo säilyttää arvonsa, on huoltovapaa, energiataloudellinen ja hiljainen. Weber tarjoaa pientalon rakentajille helpon tavan toteuttaa asumisen unelmansa kivitalona. Weber Kivitalo rakennetaan laadukkaista, yhteensopivista ja testatuista materiaaleista. Saat kotisi haluamaasi valmiusasteeseen yhteistyöverkoston luotettavien ammattilaisten suunnittelemana ja toteuttamana. Haluamme tarjota kaikille kodinrakentajille ainutlaatuisen, yksilöllisen ja helpon tavan rakentaa unelmien koti kivestä.

Ota yhteyttä, tehdään Sinulle ja perheellesi kestävä, ajaton, yksilöllinen koti.

Lisätietoja: www.wepro.fi