Jannis Oy - Uudisrakentaminen ja saneeraus

Remontoijille

Haaveissa pintaremontti?
Suunnitelmissa suurempi saneeraus?

Kun valitset Jannis Oy:n remonttisi toteuttajaksi, pääset helpommalla. Palvelemme niin yksityistä korjausrakentajaa kuin toimitilojansa saneeraavaa yrittäjääkin. Autamme remontin suunnittelussa ja halutessasi olemme mukana jo tarvekartoitusvaiheessa. Laajan yhteistyöverkostomme kautta löydät remonttiisi asiantuntevan sisustussuunnittelijan tai arkkitehdin. Käymme kanssasi läpi remontoitavan kohteen, opastamme materiaali- ja tarvikehankinnoissa. Voit valita Jannis Oy:n saneerauksesi kokonaistoteuttajaksi tai hoitamaan vain osan remonttiurakasta, sopimuksemme mukaan. Remontista saat halutessasi eritellyn tarjouksen kirjallisesti.

Vastuullista saneeraustyötä 

Ennen remonttitöiden aloittamista tutkimme korjattavan kohteen pintapuolisesti. Kartoitamme mahdollisuuksien mukaan myös piileviä vaurioita esim. pintakosteusmittausten avulla. Jos rakenteissa havaitaan kosteutta, otamme projektiin mukaan sertifioidun kosteuskartoitusten asiantuntijan, jolta pyydämme suositukset kohteen jatkotoimenpiteistä.

Teemme korjausrakennus- ja muutostyöt oikeaoppisesti, tarvittaessa päivitämme rakenteet ajan tasalle, vastaamaan tämän päivän rakennusmääräyksiä. Erityistä huomiota kiinnitämme rakennuksen turvallisuuteen ja sen käyttäjien terveyteen vaikuttaviin ratkaisuihin. Energiaremonteissa otamme huomioon korjattavan kohteen erityispiirteet ja toteutamme rakenteet siten, ettei remontilla aiheuteta hallitsemattomia muutoksia mm. ilmanvaihtoon ja kosteustekniseen toimivuuteen.

Kokonaisvaltaista remonttipalvelua

Olemme apunasi remontin kaikissa vaiheissa, halutessasi vastaamme menekkilaskennasta ja remonttikohteesi mittauksista, hoidamme materiaalit työkohteeseen oikea-aikaisesti ja aikataulutamme työvaiheet tehokkaasti. Huolehdimme remonttikohteesi suojauksista, remontti- ja rakennusjätteiden asianmukaisesta kierrättämisestä sekä loppusiivouksesta. Tarvittaessa voimme toteuttaa saneerauskohteet alipaineistettuna, lähes pölyttömästi. Kun tilaat saneeraustyösi toteuttajaksi Jannis Oy:n, tiedät tilaavasi takuutyötä. Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa vaativan remonttikohteesi tinkimättömällä laadulla.

Katso myös palvelut uudisrakentajille.