Jannis Oy - Uudisrakentaminen ja saneeraus

Palvelut

Jannis Oy on uudisrakentamisen ja remontoinnin moniosaaja. Toimimme pääasiassa Oulussa ja Oulun kaupunkikeskustan lähialueilla. Toteutamme rakennuskohteesi alkaen pienistä pintaremonteista laajempiin saneerauksiin. Osaamme niin maalaustyöt, kaakeloinnit kuin saunaremontitkin. Teemme ammattitaidolla myös uudisrakennukset: omakotitalot, kesämökit ja vaikka yrityksesi toimitilat.

Rakennuspalvelua ammattiylpeydellä

Työntekijämme ovat kokeneita rakennusalan ammattilaisia ja yhteistyökumppani- verkosto on rakennettu huolella. Omistaja Jani Piippo on aktiivisesti mukana toiminnassa ja työmailla. Piippo on rakennusalan yrittäjä toisessa polvessa, kokemusta rakennusalalta on jo yli 15 vuoden ajalta. ”Perustaessani Jannis Oy:n vuonna 2006, päämäärään johdattivat kolme tiukkaa periaatetta: tinkimätön laatu, kokonaisvaltainen palvelu ja innovatiivinen osaaminen.”

Rakennuspalvelua laatua arvostavalle

Laadukas rakentaminen on vahvuutemme. Käytämme työhön nykyaikaisia rakennustapoja ja tehokkaita menetelmiä. Työmme jälki miellyttää vaativankin esteetikon silmää ja kestävät, laadukkaat ratkaisut ulottuvat pintaa syvemmälle. Rakennuskalustomme, -materiaalit ja -tarvikkeet on valittu huolella, onnistunutta lopputulosta silmälläpitäen. Noudatamme työssämme rakennusmääräyksiä ja pysyttelemme ajantasalla sisustus- ja rakennusalan uutuustekniikoista, -tuotteista ja trendeistä. Jannis Oy rakentaa ja remontoi tilasi ammattitaidolla, takuutyönä.

Katso myös palvelut remontoijille sekä palvelut uudisrakentajille